Om- och tillbyggnad i Mälarhöjden

Kundcitat

"Slutresultatet är ett vackert, funktionellt och trivsamt hus.

Hösten 2008 tjuvstartade vi med att bygga om köket plus att vi fick en ny tvättstuga i entréplanet.Under våren 2009 togs nästa steg i bygget. Med hjälp arkitekten Kim Gyllenpalm på Nordisk Kombination var målet att återskapa den ursprungliga 20-talskänslan som tappats bort under om- och utbyggnad under tidigt 70-tal.

Alla fönster byttes ut till stilenliga spröjsade, entrén flyttades, den gamla glasverandan revs och fick ett nytt utseende. Hela huset fick en enhetlig ljusgrå puts med svart tegeltak. Den gamla källaren erövrades och fick nytt liv. Under glasverandan blev det plats för en härlig bastu med relaxavdelning och under den nya entrén fick vi ett välbehövligt gästrum. Alla nya utrymmen fick behaglig golvvärme. Den gamla oljepannan slängdes ut och ersattes av bergvärme som ger oss en betydligt bättre värmeekonomi. Under hela byggprocessen har John hållit i trådarna. Allt har fungerat perfekt från första stund. Slutresultatet är ett vackert, funktionellt och trivsamt hus. Ett varmt tack till alla som bidragit till det.

Karin och Birger Engerdahl, Mälarhöjden"

Mälarhöjden